alle herstellingen tv-video-audio telecommunicatie

Herstelling audio apparatuur Geraardsbergen

 

Herstelling audio apparatuur

Op zoek naar een herstelling van uw audio apparatuur? Bij Televideo kan je terecht voor herstelling van je high end audio apparatuur. Ook hier zorgen wij dat uw audio apparatuur weer als nieuw wordt, in sommige gevallen zijn we zelfs in staat de kwaliteit te verbeteren. Dit door tijdens detail herstellingen te kiezen voor kwalitatievere materialen dan diegene die de fabrikant gekozen heeft. De kwaliteit van onze herstellingen dragen wij immer hoog in het vaandel.

Televideo herstelt verschillende componenten van uw audio apparatuur. Zo kan u bij ons terecht voor luidspreker herstellingen of elektronica herstellingen. Ook voor de herstelling van buizenversterkers die gebruik maken van elektronenbuizen in plaats van transistoren, kan u op ons rekenen.

Ook de revisie van uw high end audio apparaten nemen wij voor onze rekening.

Speaker modificatie

Bij speaker modificatie wordt de speaker aangepast aan het interieur van uw woning. Elke woning heeft namelijk een andere akoestiek, wat de kwaliteit van uw audio signalen beïnvloed. Om de kwaliteit van uw audio ten goede te komen, gaat speaker modificatie afwijken van de standaard instellingen van uw speaker. Dit met een grote verbetering van uw geluidskwaliteit tot gevolg.

De speaker modificatie uitgevoerd door Televideo zorgt ervoor dat uw toestel aan de akoestiek wordt aangepast en volledig regelbaar en instelbaar wordt. Wenst u een bestek te ontvangen voor uw speaker modificatie? Contacteer Televideo.